Rólam

Rólam

Korondi Áron

Őstermelő

Egynyári üröm őstermelő vagyok

Artemisia Garden

Korondi Áron vagyok, és egynyári üröm (Artemisia Annua) termesztésével foglalkozom őstermelőként. 

Mindig is nyitott voltam az alternatív gyógymódok és a holisztikus szemlélet felé. Hiszem, hogy a természetben minden betegségre található gyógyír. Életmódunk és az élethez való viszonyunk meghatározó ez egészségünk szempontjából, ezért fontos mind önmagunkkal, mind pedig a természettel harmóniában élni.

Amikor először olvastam az egynyári ürömről, azonnal felkeltette az érdeklődésem. Hosszas tanulmányozás és szakirodalom olvasása után aztán úgy döntöttem, hogy ennek a csodálatos gyógynövénynek a termesztésével szeretnék foglalkozni. Célom, hogy minél több emberrel megismertessem az egynyári üröm jótékony hatásait, és a gyógynövényből készült termékekkel segítsek megelőzni, enyhíteni vagy akár meggyógyítani egyes betegségeket. A gyógynövényt saját magam termesztem teljes mértékben táp- és vegyszermentes környezetben. Habár az egynyári ürömben található hatóanyagok széles spektruma nagyon sokféle betegség alternatív kezelésére kínál megoldást, azonban az egészségünk megőrzése annál jóval összetettebb dolog, hogy kizárólag csak az Artemisia Annua gyógyító erejétől várjuk a teljes megoldást. Amennyiben már megbetegedtünk, érdemes megvizsgálni, hogy milyen tényezők vezethettek a betegségünk kialakulásához, és azokat teljes mértékben kizárni az életünkből.

Mindenkinek kívánok további jó egészséget, panaszainak enyhülését és gyógyulást!

Termékek

Ismerje meg e varázslatos gyógynövényből készült termékeimet!

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem az egynyári üröm jótékony hatásait, és a gyógynövényből készült termékekkel segítsek megelőzni, enyhíteni vagy akár meggyógyítani egyes betegségeket.