Termékek

Termékek

  • A termékekkel kapcsolatos információk kizárólag tájékoztató jellegűek.
  • Amennyiben rendszeresen gyógyszert szed, a készítményt a gyógyszerek bevétele előtt vagy után kettő órával ajánlott fogyasztani!
  • A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást!
  • A terméket kisgyermekektől elzárva kell tárolni!
  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Húszezer forint feletti vásárlás esetén a szállítás díjmentes.

Ez nem webáruház, rendelését e-mailben vagy telefonon tudja leadni! Keressen bizalommal!

Teafű (Elfogyott, legközelebb szeptemberben lesz ismét kapható)

Egynyári üröm szárított növény (100 g)

Az egynyári ürömből készült tea kioldódó hatóanyagai között megtalálhatók az illóolajok, flavonoidok, keserűanyagok, tanninok, kumarinok és poliszacharidok. A tea hatóanyagai és azok mennyisége a felhasznált növényi alapanyag minőségétől, a főzési időtől és hőmérséklettől, valamint a tea erősségétől függően változhatnak.

Az egynyári üröm tartalmaz egy hatóanyagot, az artemisinint, amelynek erős daganatellenes és gyulladáscsökkentő hatása van. Az artemisinin oldódása vízben azonban korlátozott, így az egynyári ürömből készült tea artemisinin tartalma viszonylag alacsony.

Az egynyári ürömből készült teát gyakran használják emésztési problémák, szorongás és álmatlanság enyhítésére, valamint a női reproduktív rendszer problémáinak kezelésére.

Teakészítés:
  • 3 gramm teafüvet 250 ml 60-70C fokos vízzel leforrázzuk.
  • Szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni.
Ajánlott fogyasztás:
  • 2-3 csészével naponta.
  • Terhességben nem ajánlott.
  • Ha gyomorérzékenységet tapasztal csak étkezés után fogyassza!
Ára: 3.990 Ft

Olajos kivonat

100 ml

Az egynyári ürömből készült olajos kivonat (vagy más néven macerátum) az olajban oldható vegyületeket tartalmazza. Az egynyári üröm tartalmaz illóolajokat, flavonoidokat, keserűanyagokat, kumarinokat és poliszacharidokat, amelyek nagy része olajban oldódik.

Az olajos kivonat készítése során az egynyári ürömben lévő hatóanyagok az olajba oldódnak, így az olajos kivonat tartalmazza az egynyári üröm növényi hatóanyagait, beleértve az artemisinint is.

Az egynyári ürömből készült olajos kivonatot a bőrön keresztül is lehet alkalmazni, például masszázsolajként vagy krémként, hogy enyhítse az izomfájdalmakat és az ízületi gyulladást, vagy mint illóolajat a diffúzorban, hogy segítse az ellazulást és a stressz csökkentését.

Összetevők:

Hidegen sajtolt extra szűz olivaolaj, egynyári üröm virágos hajtásvégek, levelek 

Ajánlott napi adag:

3x20 csepp

A jobb hatás érdekében ajánlott a teafűvel együtt fogyasztani!

Ára: 9.990 Ft

Tinktúra

100 ml

Az egynyári ürömből készült tinktúrával kioldható vegyületek között szerepelnek az illóolajok, a flavonoidok, a poliszacharidok, a keserűanyagok, a tanninok, a kumarinok és az artemisinin. Az egyes vegyületek aránya és koncentrációja a tinktúrában a felhasznált növényi alapanyag minőségétől, az alkohol típusától, a kivonási időtől és a kivonási hőmérséklettől függően változhat.

Az artemisinin egy hatékonyan daganatellenes hatású vegyület, amely az egynyári ürömben található. Az artemisinin jelenléte miatt az egynyári ürömből készült tinktúra számos egészségügyi probléma, például malária, rák, vírusos fertőzések, gyulladások és autoimmun betegségek kezelésére használható.

Összetevők:

Gyógyszertári alkohol, desztillált víz, egynyári üröm virágos hajtásvégek, levelek

Alkoholtartalom: 60%

Ajánlott napi adag:

3x20 csepp

A jobb hatás érdekében ajánlott a teafűvel együtt fogyasztani!

Ára: 9.990 Ft

Tökmagolajos kivonat

 100 ml

Az egynyári üröm olajba kioldott hatóanyagai ötvözve a tökmagolaj jótékony hatásával.

A tökmagolaj szervezetre gyakorolt hatásai között az alábbiak a legfontosabbak:

Gyulladáscsökkentő hatás: A tökmagolajban található fitoszterolok és antioxidánsok gyulladáscsökkentő hatással rendelkezhetnek. Egyes tanulmányok szerint a tökmagolaj fogyasztása segíthet csökkenteni a gyulladást az ízületekben és más testrészekben.

Szív- és érrendszeri egészség: A tökmagolajban található telítetlen zsírsavak, például az omega-3 zsírsavak, valamint az antioxidánsok hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer egészségének javításához. A kutatások szerint a tökmagolaj fogyasztása segíthet csökkenteni a vérnyomást, a koleszterinszintet és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

Hormonális egyensúly: A tökmagolajban található fitoszterolok segíthetnek fenntartani a hormonális egyensúlyt a szervezetben. Ez különösen előnyös lehet a prosztata egészségének támogatásában, és segíthet csökkenteni a prosztata-megnagyobbodás kockázatát.

Vizelethajtó hatás: A tökmagolaj diuretikus hatással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy segíthet fokozni a vizeletkiválasztást. Ez hasznos lehet például vizelethajtásra vagy hólyagproblémák kezelésére

Összetevők:

Tökmagolaj, egynyári üröm virágos hajtásvégek, levelek

Ajánlott napi adag:

napi 3x20 csepp

Ár: 11.990 Ft

Teafűőrlemény (virágos hajtásvégek, levelek)

Teafűőrlemény (Elfogyott, legközelebb szeptemberben lesz kapható)

Egynyári üröm (virágos hajtásvégek, levelek) - 100g

Kapszulázható őrlemény. Az Artemisia annua virágjából és leveleiből készített őrlemény porított formája.

Ára: 4.190 Ft

Érdeklődés a termékkel kapcsolatban

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Írjon nekem, és hamarosan megválaszolom.

Call Now Button